ایجاد عزت نفس در کودکان
به محض اینکه نوزادان متولد می شوند، شروع به یادگیری در مورد جهان می کنند. از این تجربیات اولیه، و از آنچه در خانواده می بینند، می شنوند و احساس می کنند، شروع به ایجاد ایده هایی در مورد خود می کنند. آنها می آموزند که آیا آنها را دوست دارند، برایشان ارزش قائل هستند و به آنها تعلق دارند و آیا خوب هستند یا نه.برای ارتباط با بهترین روانشناس کودک در تهران اینجا کلیک کنید
کودکان کم سن و سال خود را در ارتباط با آنچه می توانند انجام دهند، مانند دویدن، ساختن وسایل یا بازی می بینند. هرچه در انجام کارها اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند، عزت نفسشان بیشتر می شود. آنها همچنین می توانند در گروه بازی، پیش دبستانی و بعداً در مدرسه و باشگاه ها بهتر جا بیفتند.
همانطور که کودکان رشد می کنند، خود را برای یادگیری مهارت های جدید به چالش می کشند. این انگیزه درونی خودشان برای موفقیت است. تجربه موفقیت و شکست به عنوان بخشی از زندگی بر عزت نفس کودکان تأثیر می گذارد.
کودکانی که موفق می شوند (به تنهایی یا با کمک) دوباره تلاش می کنند و موفقیت های بیشتر، رضایت و عزت نفس بالایی کسب می کنند. شکست مکرر ممکن است به این معنی باشد که کودکان اعتماد به نفس خود را از دست می دهند، از تلاش دست می کشند و می توانند نسبت به خود دیدگاهی ضعیف داشته باشند.
مهم است که در نهایت کاری برای آنها انجام ندهید تا در وقت و صبر خود صرفه جویی کنید. فرزندان شما عادت خواهند کرد که شما این کار را برای آنها انجام دهید و احساس موفقیت را در انجام کاری به تنهایی تجربه نمی کنند.